Vår Mission

På Solea är vår mission att erbjuda hästägare innovativa och teknologiska lösningar för att underlätta den dagliga utfodringen av deras hästar. Våra produkter syftar till att säkerställa att hästarna får en artanpassad och stressfri utfodring, vilket i sin tur bidrar till att förbättra både deras livskvalitet och deras ägares.

Varför artanpassad utfodring är viktig

Hästar behöver konstanta, små foderportioner för att undvika magsår och för att säkerställa en optimal matsmältning. Våra foderautomater möjliggör detta genom regelbundna, automatiska utfodringar.

Vad som utmärker oss

  • Erfarenhet och Expertis: Vi lägger stor vikt vid tillförlitlighet och säkerhet hos våra produkter för hästarna. Efter års kontinuerlig utveckling och tester i olika miljöer erbjuder vi produkter som är designade med fokus på tillförlitlighet och säkerhet.
  • Innovativ Teknologi: Våra foderautomater är utrustade med den senaste sol- och batteriteknologin, vilket möjliggör en autonom och pålitlig utfodring utan behov av strömanslutning.

Vårt Produkt – HayBot

HayBot är vårt flaggskeppsprodukt, speciellt utformat för att göra utfodringen av dina hästar så enkel och effektiv som möjligt. Med olika varianter – HayBot Mini, HayBot Pro och HayBot Max – erbjuder vi lösningar för olika individuella hästhållningar.

  •  HayBot Mini: Perfekt för lunchutfodring och enskilda boxar. (Kommer snart)
  • HayBot Pro: Ideell för flera dagliga utfodringar av en ponny eller häst.
  • HayBot Max: Utvecklad för den dagliga utfodringen av två hästar eller en särskilt stor häst. (Kommer snart)

Vi bjuder in dig att besöka vår Online-Shop för att upptäcka HayBot och tillbehör.